X

1-2-3 START – Kako na dan trke?

Koliko god da smo opušteni, na dan trke se javi mala ili veća trema koja nam može povećati napetost. Da se to ne bi desilo, ili barem da bismo smanjili moguće probleme na minimum, evo saveta i tačnih koraka šta je potrebno da se uradi na dan trke i to u tačkama - stanicama koje treba da prođete da bi sve prošlo u najboljem redu.

12345

  1. REGISTRACIJA I DEPOZIT - Odmah kada dođete, pronađite šator sa REGISTRACIJOM. Da ne bismo pravili gužvu, molimo da SAMO KAPITEN priđe šatoru kako bi preuzeo 3 startna paketa za svoj tim. U startnim paketima se nalazi majica, startni broj i zirhenadle kojim ćete zakačiti broj napred na majicu. Kapiten će ovom prilikom priložiti i 3x200 dinara depozita za startne brojeve.
  2. OKAČITE BROJ na majicu. Broj se kači u predelu stomaka ili grudi na prednjoj strani majice. Niste u obavezi da trčite u majicama koje dobijete u startnom paketu.
  3. GARDEROBA. Ukoliko želite možete ostaviti stvari u Garderobu na sigurnom. Mi ne garantujemo 100% sigurnost vaših stvari, tako da vas molimo da telefone i vrednije stvari ostavite u kolima ili kod navijača.
  4. TRKA. Na trci ili trčimo zabavno ili se trkamo najjače što možemo, ali uvek pazimo na svoju sigurnost i bezbednost drugih trkača oko nas. Trčimo 3 kruga po 1 km. Pre trke ćemo se zagrejati, a posle istegnuti. Povedite navijače da navijaju za vas. Ako završite pre vaših kolega, sačekajte ih i bodrite ih
  5. ULAZAK U CILJ.  Kada završite trku, molim vas da nastavite da se krećete lagano kroz ciljnu zonu, kako se ne bi zakucali u vas oni koji ulaze posle vas ili trče još krugova. Odmah na cilju dobićete medalju.
  6. GARDEROBA i DEPOZIT. Ako ste ostavili garderobu pre trke, molim vas da pokažete vaš broj volonterima na garderobi, kako bi mogli da vas identifikuju pri preuzimanju kesa koje se ostavili. Na licu mesta, odmah zatim možete da vratite startni broj i dobićete nazad vaših 200 dinara. Svako vraća svoj broj i preuzima depozit za sebe.
  7. KLOPA I DRUŽENJE. Nakon što se istegnete, a pre ili posle vraćanja garderobe poslužite se ručkom i pićem. Nastavljamo druženje i slikanje dok skroz ne pocrnimo na +30 :)

Leave a Reply

Message
Your Name *
Your Email *
Website