X

Česta pitanja i odgovori

Želimo vam sjajnu trku!

Da li postoji mesto za presvlačenje i ostavljanje stvari?

Da, u sklopu trku postoji prostor za presvlačenje i odlaganje stvari.

Back to Index

Nisam trčao xyz godina. Da li mogu da se prijavim? (xyz > 10)

Da. Po mogućstvu mesec dana pred trku krenite sa hodanjem i laganim trčanjem svakih par dana po 30 minuta. Čak i da to ne uradite dođite na trku, ali krenite jako sporo uz miksanje brzog hodanja i sporog trčanja. Planirajte da završite trku za 40-60 minuta.

Back to Index

U ekipi imamo samo muškarce (devojke). Da li možemo da se prijavimo? 

Može, ali zbog regularnosti takmičenja, vaš timski rezultat neće ući u generalni plasman i ako prvi prođete kroz tim, vaš tim neće biti pobednički. Ovo pravilo ne važi u individualnoj kategoriji, ukoliko vi ili vaš kolega/inica pobedi, biće proglašen/a i osvojiće medalju.

Dodatno, da vam bude interesantno, u rezultatima biće objavljena i "nezvanična rang lista" u kojoj će vaš rezultat biti prikazan, kako biste videli gde biste bili pozicionirani da ste učestvovali u regularnom takmičenju.

Back to Index

Šta ako nemam poslovni mejl?

Poslovni mejl dokazuje da ste zaposleni u firmi. Ukoliko nemate poslvoni mejl, pošaljite nam izjavu vaše firme da ste zaposleni u istoj. Dovoljno je da nam predstavnik vaše firme pošalje u mejlu da ste vi zaposleni u firmi.

Back to Index

Član/ica tima je sprečen/a da učestvuje. Da li možemo da izvršimo izmenu? 

Da. Nedelju dana pred sam početak trke završavamo startnu listu i šaljemo brojeve na izradu. Sve izmene do tada su moguće slanjem podataka na kontakt@belgraderunningclub.com.

Nakon isteka ovog roka, sve izmene u poslednjoj nedelji nećemo beležiti u startnoj listi, ali vi slobodno dođite sa izmenom, koja će trčati u ime prvog prijavljenog člana.

Back to Index