Pozdrav, možda se ovde nalazi odgovor na neko od vaših pitanja? Slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Naši kontakt podaci su ovde.

Član/ica tima je sprečen/a da učestvuje. Da li možemo da izvršimo izmenu? 

Da. Nedelju dana pred sam početak trke završavamo startnu listu i šaljemo brojeve na izradu. Sve izmene do tada su moguće slanjem podataka na kontakt@belgraderunningclub.com.

Nakon isteka ovog roka, sve izmene u poslednjoj nedelji nećemo beležiti u startnoj listi, ali vi slobodno dođite sa izmenom, koja će trčati u ime prvog prijavljenog člana.

Da li moramo da trčimo u majicama koje dobijemo ili možemo u svojim kompanijskim?

Ideja trke je da bude što šarenije i da ovo posluži vama kao tim bilding i promocija vaše firme. Naša preporuka je da trčite u majicama vaše kompanije. Majice koje budete dobili su majice koje će vam dobro služiti kao majica za trening i uspomenu sa događaja.

Kako da napravite vašu majicu?

Dobar kvalitet funkcionalnih majica za trčanje sa brendingom vaše kompanije možete dobiti u Fush.

Da li postoji mesto za presvlačenje i ostavljanje stvari?

Da, u sklopu trke postoji prostor za presvlačenje i odlaganje stvari.

Imamo više prijaveljnih timova, kako da se prijavimo?

Ukoliko vam je jednostavnije možete da popunite BBR 2018 – Prijavni formular i pošaljete ga na kontakt@belgraderunningclub.com. Nakon prijema formulara, kreiraćemo predračun i poslaćemo ga vam kao odgovor na mejl.

Nisam trčao xyz godina. Da li mogu da se prijavim? (xyz > 10)

Da. Po mogućstvu mesec dana pred trku krenite sa hodanjem i laganim trčanjem svakih par dana po 30 minuta. Čak i da to ne uradite dođite na trku, ali krenite jako sporo uz miksanje brzog hodanja i sporog trčanja. Planirajte da završite trku za 40-60 minuta.

Šta ako nemam poslovni mejl?

Poslovni mejl dokazuje da ste zaposleni u firmi. Ukoliko nemate poslvoni mejl, pošaljite nam izjavu vaše firme da ste zaposleni u istoj. Dovoljno je da nam predstavnik vaše firme pošalje u mejlu da ste vi zaposleni u firmi.