X

Česta pitanja i odgovori

Želimo vam sjajnu trku!

Da li moramo trčati u majicama koje dobijemo ili možemo u svojim kompanijskim?

Ideja trke je da bude što šarenije i da ovo posluži vama kao tim bilding i promocija vaše firme. Naša preporuka je da trčite u majicama vaše firme. Majice koje budete dobili su majice koje će vam dobro služiti za trening i uspomenu sa događaja.

Kako da napravite vašu majicu? Ako radite manji broj majica, npr do 10, najlakši način jeste da kupite sportsku majicu (funkcionalnu majicu za trčanje) koja će se slagati sa bojama vaše frime. Tehnčke majice možete kupiti u Đaku, Intersportu ili npr u specijalizovanoj radnji za trčanje Run N More u Uzunoj Mirkovoj 10. Majice odnesite u bolju štampariju da vam urade print.

Ukoliko radite veće količine, dobar kvalitet možete dobiti u Fush ili NAAI.

Back to Index

Da li postoji mesto za presvlačenje i ostavljanje stvari?

Da, u sklopu trke postoji prostor za presvlačenje i odlaganje stvari.

Back to Index

Nisam trčao xyz godina. Da li mogu da se prijavim? (xyz > 10)

Da. Po mogućstvu mesec dana pred trku krenite sa hodanjem i laganim trčanjem svakih par dana po 30 minuta. Čak i da to ne uradite dođite na trku, ali krenite jako sporo uz miksanje brzog hodanja i sporog trčanja. Planirajte da završite trku za 40-60 minuta.

Back to Index

Šta ako nemam poslovni mejl?

Poslovni mejl dokazuje da ste zaposleni u firmi. Ukoliko nemate poslvoni mejl, pošaljite nam izjavu vaše firme da ste zaposleni u istoj. Dovoljno je da nam predstavnik vaše firme pošalje u mejlu da ste vi zaposleni u firmi.

Back to Index

Član/ica tima je sprečen/a da učestvuje. Da li možemo da izvršimo izmenu? 

Da. Nedelju dana pred sam početak trke završavamo startnu listu i šaljemo brojeve na izradu. Sve izmene do tada su moguće slanjem podataka na kontakt@belgraderunningclub.com.

Nakon isteka ovog roka, sve izmene u poslednjoj nedelji nećemo beležiti u startnoj listi, ali vi slobodno dođite sa izmenom, koja će trčati u ime prvog prijavljenog člana.

Back to Index