X

SAP Analiza: Ko je učestvovao na prvoj biznis trci 2016?

Nakon Belgrade Business Run 2016 partner trke SAP uradio je analizu. Tako smo saznali koja su zanimanja najbrojnija, koji su nam rezultati, koliko nas je ranije trčalo na trkama i šta najviše volimo da jedemo posle trke.

Sve izveštaje (13 komada) u PDF formatu spremnom za štampanje preuzmite u .zip fajlu ovde.

Izradu grafika i istraživanje pomogao i implementirao SAP West Balkans. Pronađite ih na Fejsbuku ovde.

Kompanija SAP je lider u domenu softverskih aplikacija za podršku poslovanju, u domenu mobilnih tehnologija kao i podrške poslovanju kroz upotrebu softverskih aplikacija kao servisa (poslovanje u Cloud-u).

Kao svetski lider u inovacijama SAP je predvodnik je tehnološke revolucije koja se reflektuje na sve domene poslovanja i života.

Prateći strategiju 'Run Simple' SAP pomaže kompanijama širom planete da pojednostave poslovanje i minimizuju kompleksnost poslovnih procesa čime im se otvaraju nove prilike za primenu inovacija, rast i veću efikasnost poslovanja.

SAP tehnologija značajno doprinosi edukativnim institucijama da prilagode svoje programe edukacije novim tehnološkim trendovima, poboljšava kvalitet života doprinosima u primeni inovacija u domenu medicine, sporta, medija itd... čime se doprinosi povećanju sveukupnog kvaliteta života širom sveta.

Leave a Reply

Message
Your Name *
Your Email *
Website